Maak je har(d)t voor je relatie

‘Maak je har(d)t voor je relatie’ Zwartewaterland


Een goede en liefdevolle relatie is waardevol, maar niet vanzelfsprekend. Daarom is het belangrijk om te investeren in je relatie. 


'Maak je har(d)t voor je relatie' Zwartewaterland richt zich op relaties en scheiding. Stellen en individuen met relatieproblemen worden professioneel ondersteunt en begeleidt. Met relatietherapie worden de problemen in kaart gebracht en worden stellen geholpen om elkaar opnieuw te vinden en beter te begrijpen. Deze hulp is voor inwoners van Zwartewaterland en is kosteloos. Margreet Breman is als relatiecoach en counselor werkzaam bij 'Maak je har(d)t voor je relatie'. Ze heeft geheimhoudingsplicht. 


Door verschillende omstandigheden kan je relatie onder druk komen te staan bijvoorbeeld: misverstanden in de communicatie, een verlies, ziekte, stress of sleur. Dit kan ertoe leiden dat je minder tijd en aandacht voor elkaar maakt en dat jullie relatie er onder gaat lijden. Dan is het goed om tijdig hulp in te schakelen. Soms zijn problemen zo groot dat een echtscheiding onvermijdelijk is. In deze situaties is het fijn als je hulp en begeleiding kan krijgen.  

Blogs

Waardeer elkaar: het besef dat de ander een cadeau is, iemand die kan spiegelen en de mogelijkheid biedt om te ontwikkelen en te groeien.

 Margreet Breman

Relatiecoach en Counselor

T: 06-25154148

E: bremanmargreet@gmail.com