Maak je har(d)t voor je relatie


Project ‘Maak je har(d)t voor je relatie’ Zwartewaterland

We leven in een hectische samenleving, waarin we proberen op alle terreinen van het leven goed te functioneren. Dat betreft ons werk, ons sociale leven en onze relaties.


Door verschillende oorzaken kan je relatie onder druk komen te staan bijvoorbeeld: miscommunicatie, ziekte, stress of sleur. Soms zijn problemen zo groot dat een echtscheiding onvermijdelijk is. In deze situaties is het fijn als je wat hulp en begeleiding kan krijgen.


Het project ‘Maak je har(d)t voor je relatie’ is een initiatief van verschillende kerken en de burgerlijke gemeente Zwartewaterland. Het biedt vroegtijdig hulp aan stellen die vastlopen in hun relatie. Deze hulp is voor alle inwoners van Zwartewaterland en is kosteloos. Margreet Breman is als relatiecoach en counselor werkzaam bij het project.


Margreet Breman:
"
Ben je op zoek naar tips voor een veilige relatie? Of wil je professionele hulp en coaching bij relatieproblemen? Als relatietherapeut breng ik de problemen in kaart en help ik stellen om elkaar opnieuw te vinden en beter te begrijpen. Ik bied ook professionele coaching aan gezinnen en/of individuele ouders in een echtscheiding. Bel, mail of app mij gerust. Je kunt je verhaal in alle vertrouwelijkheid met mij delen.

Blogs

Waardeer elkaar: het besef dat de ander een cadeau is, iemand die kan spiegelen en de mogelijkheid biedt om te ontwikkelen en te groeien.

Relatiecoach en Counselor ‘Maak je har(d)t voor je relatie’

T: 06-25154148

E: bremanmargreet@gmail.com

Margreet Breman

  • Is geschoold als relatiecoach.

  • Is geschoold als counselor. Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlener.

  • is psycho pastoraal hulpverlener en heeft daarvoor de nodige cursussen gevolgd

  • heeft geheimhoudingsplicht.